Nyári konyha építés

Nyári konyha építés, minőségi anyagokból garanciával!

 

MINŐSÉG – SZAKÉRTELEM - GARANCIA

 

Rövid határidővel, vállaljuk Nyári konyhák építését! Konkrét elképzelése van? Tervezgetéssel telnek az estéi? Segítünk!

 

Ön megálmodja mi megépítjük!

 

Több verzióban az ön igényeire szabva, meglévő ingatlanához és kerti környezetéhez illeszkedő Nyári konyhát tervezünk önnek, 3D Látványtervvel illusztráljuk, kulcsrakészre megépítjük!

 

Csapatunk minőségi anyagokból, költséghatékonyan, minőségi kivételezéssel valósít meg egyedi kivitelezésű, kerti élettereket, amelyek az Ön pihenését szolgálják, legyen szó akár Nyári konyháról, pergoláról, teraszról, vagy kerti konyháról.

 

Több funkciós nyári konyhák tervezése, építése

Kerti tárolóval, gépkocsi beállóval, kerti sütővel, kukatárolóval, kerti konyhával, bográcsozóval is lehet kombinálni a nyári konyhákat, kerti pavilonokat. 3D látványtervvel illusztráljuk, ha kell engedélyeztetjük és kulcsrakészre megépítjük!

 

Szakértelem

A nyári konyha-építés művészet is, ahol a stílus és a felhasznált anyagok, illetve a felhasználás célja is fontos kérdés. Mindezért cégünk professzionális módon 3D látványtervvel, méréssel, gépesítéssel és teljes kivitelezéssel valósítja meg egyedi nyári konyha elképzelését.

 

Minőség

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Csapatunk helyszíni felméréssel és szaktanácsadással segít Önnek a nyári konyha megvalósításában. A fedett, vagy részben fedett nyári konyha változatokat téliesítve is vállaljuk, hogy Ön és családja sokáig lelje örömét kertjében, akár télen - akár nyáron.